Пересопницьке Євангеліє в історії української церкви й українського народу - Ярмусь, Степан (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про ранні переклади Св. Письма на українську мову взагалі і Пересопницьке Євангеліє 1561 р., зокрема.