Відкриваю для себе непересічну постать Івана Огієнка (митрополита Іларіона) - Завірюха, Л.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про враження автора від знайомства із особистістю митрополита Іларіона (Івана Огієнка).