Педагогічний доробок Івана Огієнка через призму провідних тенденцій розвитку Вітчизняної університетської освіти - Франчук, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про основні тенденції розвитку вітчизняної університетської освіти реформаційного періоду.