Відображення хореографічної лексики в українській діалетний лексикографії - Федькова, Інга (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано хореографічну діалектну лексику, що зафіксовано в лексикографічних та етнографічних та етнографічних працях, на основі чого виділено лексико-семантичні групи та підгрупи.