Громадянська лірика Віктора Женченка - Прокоф’єв, І.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкриваються особливості громадянської лірики Віктора Сенченка, національно-патріотичні мотиви його поезій.