Духовні настанови митрополита Іларіона в контексті сучасності - Огієнко, Н.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлюються духовні повчання митрополита Іларіона стосовно Таїнства Святого Причастя і розкривається їх значимість для сьогодення.