Іван Огієнко і діяльність легальної опозиції соціалістичному уряду УНР у Кам’янецьку добу директорії - Лозовий, В.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті зроблено спробу з’ясувати політичний аспект діяльності Івана Огієнка у кам’янецький період Директорії УНР.