"Український стилістичний словник" Івана Огієнка: особливості вживання та правопису іншомовних слів - Ладиняк, Наталія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Пропонована стаття присвячена лінгвістичний спадщині І.Огієнка. Розглядаються іншомовні слова, вміщені в "Українському стилістичному словнику", з погляду їхнього вживання та правопису. Лексикографічна праця І.Огієнка, спрямована на унормування української літературної мови, прислужиться, вважає автор статті, сучасним лексикологам, стилістам.