Мистецькі слова-унікуми в мас-медійному дискурсі - Кравчук, Л.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті виявлено, класифіковано й проаналізовано мистецькі слова-унікуми в засобах масової інформації.