Аналіз творчості Степана Руданського на сторінках журналу "Рідна мова" Івана Огієнка - Коваленко, Борис (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано критичні матеріали щодо мовознавчості Степана Руданського, вміщені на сторінках журналу "Рідна мова". Висока оцінка творчоїт майстерності, оригінальність і новаторство його творів, збереження подільського говору спонукань до сучасних ґрунтових досліджень рукописів С.Руданського.