Українська інтермедія у творчій спадщині Костя Широцького - Іваневич, Лілія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлено внесок визначеного подільського науковця, педагога, громадсько-політичного діяча, історика українського мистецтва та культури, етнографа Костя Широцького у дослідження української інтермедії. Вперше перевидано працю вченого "З недавнього минулого"