До роковини митрополита Іларіона - Ярмусь, Степан (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті подається коментар до двох знакових промов Митрополита Іларіона (Івана Огієнка), виголошених на тринадцятому Соборі УГПЦ в Канаді (1965), а також їх текст.