Духовно-культурний універсалізм митрополита Іларіона (Івана Огієнка) (до 130-річчя від дня народження) - Сохацька, Є.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлюється роль митрополита Іларіона як ідеолога Українського Православ’я та його вклад у розвиток українознавства.