Один з дослідників наукової спадщини Івана Огієнка - Прокопчук, Віктор (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті представлено життєвий шлях і науково-літературознавчу діяльність подолянина, одного з дослідників творчого спадку професора І. І. Огієнка доктора філологічних наук Віталія Мацька.