Розбудова української греко-православної церкви в Канаді за митрополита Іларіона (Івана Огієнка) (1951-1972) (до 130-ої річниці з дня народження митрополита Іларіона) - Преловська, І.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлюється роль митрополита Іларіона (Івана Огієнка) у розбудові церковного життя УГПЦ в Канаді.