Внесок Подільських письменників у розвиток української художньої Огієнкіани - Мацько, В.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті автор порушує наукову проблему осмислення в сучасній художній літературі образу видатного державного діяча доби УНР, письменника і науковця Івана Огієнка.