Побутові оказіоналізми в текстах засобів масової інформації - Кравчук, Л.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті виявлено, проаналізовано і скласифіковано побутові оказіоналізми в засобах масової інформації на початку ХХІ ст.