Організаційна структура Запорозького війська у повстаннях 20-30-х рр. XVII ст. в Україні - Ковалець, Т. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті зроблено спробу з’ясувати організаційну структуру Війська Запорозького в антипольських повстаннях 20-30-х рр. XVII ст. в Україні.