Огієнкіана в Кам’янці-Подільському: щедрий десятилітній ужинок. (огляд наукової збірки "Іван Огієнко і сучасна наука та освіта" 2003-2012 рр.)" - Завальнюк, Олександр (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Висвітлюється основний зміст дев’яти випусків збірника статей, присвячених ролі і місцю Івана Огієнка у державотворчому, культурному, освітньому науковому і духовному житті на різних етапах розвитку української спільноти.