Сила авторитету: 75-ліття митрополита Іларіона (Івана Огієнка) в Канаді (1957 р.) (за матеріалами "Віри й Культури") - Сохацька, Є.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про значимість постаті митрополита Іларіона (Івана Огієнка) в історії української культури та державності, наводяться факти гідного пошанування його постаті на честь 75-ліття від дня народження.