Драма В.Винниченка "Чорна Пантера і Білий Медвідь" у світлі християнських істин - Починок, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті осмислюються актуальні проблеми європейької літератури кінця XIX - початку XX ст. , серед них-проблема сенсу життя, проблема переоцінки життєвих пріоритетів, питання добра і зла в суперечливому духовному світі художника, розкриті в драмі В.Винниченка "Чорна Пантера і Білий Медвідь".