Розважальна комунікація як метод ігрореалізації в друкованих періодичних виданнях Подільської Губернії 1917-1921 рр. - Почанська-Красуцька, О.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті мова йде про специфіку розважального комунікування друкованими періодичними виданнями Подільської губернії 1917-1921 рр. як методу загравання з аудиторією. Автор приходить до висновку, що використання розважальної інформації на сторінках друкованих періодичних видань, з одного боку, урівноважувало кількість негативної та позитивної інформації, а з іншого - активно сприяло формуванню громадської думки через комізацію виявів негативного (чи "невчасного" позитивного).