Роль українських церков в запровадженні християнської етики в систему духовно-морального виховання молоді - Огірко, О.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття присвячена ролі українських Церков в запровадженні християнської етики в систему духовно-морального виховання шкільної та студентської молоді. Розглянуті історичні та педагогічні особливості християнської етики. Вказано на значення Біблії перекладу Івана Огієнка у цьому процесі.