Старослов’янізми в історичній епопеї "Наш бій за державність" Івана Огієнка - Мозолюк, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті автор характеризує функціонування старослов’янізмів у історичній епопеї "Наш бій за Державність" Івана Огієнка, які й зараз зберігають південнослов’янські риси і виділяються за фонетичними, словотвірними та лексичними ознаками.