"...Без нації не може бути розвитку індивідуальностей..." (взаємини Івана Огієнка та Євгена Онацького) - Лєцкін, М.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті зроблена спроба віднайти майже невідомі точки контакту двох діячів українського національного руху XX ст. на еміграції Івана Огієнка (митрополита Іларіона) та Євгена Онацького.