Книговидавнича діяльність в період директорії УНР - Крик, Н.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлюється діяльність видавництва по забезпеченню українських шкіл підручниками в період Директорії УНР.