"Українська хартія вільної людини" в контексті спадщини Івана Огієнка - Євграфова, А.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про рецепцію заповідей Івана Огієнка в сучасному українському інтелектуальному колі, кредом якого стала "Українська хартія вільної людини" (2012 р.).