Ретроперспектива рефлексії ідеології Д.Донцова ("Не визволимося політично, поки не визволимося духовно" ("Росія чи Європа") - Вонсович, Геннадій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано зміст, особливості та еволюцію ідеології націоналізму і традиціоналізму у науковій спадщині Д.Донцова.