Нові документи про Івана Огієнка (за матеріалами Державного архіву Хмельницької області) - Атаманчук, Петро (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Пропонований огляд орієнтує на осмислення особистісної багатовимірності в діяльності Івана Івановича Огієнка як педагога, науковця, подвижника, мислителя та державного діяча-патріота.