Потенціал досвіду створення Кам’янець-Подільського університету у контексті сучасних тенденцій автономізації вишів - Франчук, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджуються основні цінності та напрямки вивчення досвіду заснування навчального закладу з позиції вирішення сучасних проблем його розвитку на принципах автономності. Ключові слова: реформи, освітня