Кам’янець-Подільський період життя і творчості А.Животка, С.Сірополка, І.Кревецького - Ткачук, Т.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про Кам’янець-Подільський період життя і діяльності трьох видатних істориків української журналістики - А.П. Животка (з жовтня 1918 р. по 15 листопада 1919 р.), С.О. Сірополка (з червня 1919 р. по травень 1920 р.) та І.І. Кревецького (літо 1919 р. - квітень 1920 р.), подано коротку характеристику їхніх досліджень української преси, здійснених в умовах подальшої вимушеної післяреволюційної еміграції.