Проблема унормування української літературної мови в мовознавчому доробку Івана Огієнка - Мельник, Т.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано погляди І. Огієнка на процес унормування української літературної мови. Схарактеризовано чинники формування літературних стандартів.