Вербалізація сакральних лексем в поезіях Івана Огієнка - Марчук, Людмила (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття присвячена одному із актуальних питань - дослідженню мови поезій конфесійного стилю, а саме: поезій для дітей Івана Огієнка, який став одним із фундаторів конфесійного стилю ХХ століття в Україні.