Ступінь вивчення проблеми ептонімії на прикладі афористичного фонду В.Шекспіра - Казимір, Ірина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття присвячена ступеню вивчення проблеми ептонімії на прикладі афористичного фонду В. Шекспіра. Розглянуто становлення, розвиток та шляхи поповнення афористичного корпусу національних мов,зокрема, англійської. Проаналізовано ґенезу дослідження афористичного фонду В.Шекспіра у західній та східноєвропейській германістиці