До питання мовної ситуації та мовної політики в сучасній Німеччині - Казимір, Валентина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розглядаються проблеми нинішнього стану німецької мови, мовної ситуації, національної свідомості та мовної політики в сучасній Німеччині.