Прізвиська в українських сатирично-гумористичних творах початку XXI століття - Горбач, О.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано лексико-семантичну специфіку прізвиськ українських сучасних сатирично-гумористичних прозових творів, визначено їх стилістичне навантаження, досліджено естетичні функції аналізованих прізвиськ.