Процес українізації діловодства як елемент державної політики в Україні періоду національно-визвольних змагань 1917-1921 рр. - Сокур, Л.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті висвітлено проблему формування державної політики в Україні періоду національно-визвольних змагань (1917-1921 рр.); розглянуто питання українізації діловодства як елемента державної політики, внесок українських урядів у процес українізації діловодства; проаналізовано здобутки українських національних урядів та уроки минулого у цій сфері.