Участь викладачів Кам’янець-Подільського педагогічного інституту у другій світовій війні: за матеріалами архіву Міністерства оборони Російської Федерації - Роздобудько, А.Г. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті досліджено бойовий шлях і військові нагороди фронтовиків - викладачів Кам’янець - Подільського державного педагогічного інституту за матеріалами Центрального архіву Міністерства оборони Російської Федерації.