Соціально-економічна інфраструктура сільських поселень Вінницької та Хмельницької областей: проблеми та труднощі розвитку (60-80-ті роки XX ст.) - Рибак, І.В.; Скворцова, І.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті досліджуються стан, проблеми та труднощі розвитку соціально-економічної інфраструктури подільського села у 1960-1990 рр.. Проаналізовано кількісні та якісні зміни в сільському житловому фонді, рівень електрифікації, газифіка- ції,телефонізації сіл, стан доріг, благоустрою та впорядкованості сіл регіону.