Внесок Кам’янець-Подільського державного університету в охорону документальної архівної спадщини (1919-1920 рр.) - Прокопчук, Вікстор (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджується роль колективу Кам’янець-Подільського державного українського університету в розбудові державної системи охорони пам’яток старовини, і в першу чергу - документальної архівної спадщини в 1919-1920 рр., складний і драматичний період утвердження незалежної Української Народної Республіки.