Документи особового походження І.Огієнка в державному архіві Хмельницької області - Галатир, В.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Висвітлюється наповненість фондів Державного архіву Хмельницької області особовими документами Івана Огієнка, що слугують джерелом для дослідження діяльності та життя вченого, мовознавця, ректора Кам’янець-Подільського державного українського університету.