Девіації норм літературного мовлення студентів-аграрників у контексті досліджень Івана Огієнка - Тимкова, В.А.; Дущенко, Т.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті порушено питання про побутування відхилень (девіацій) від норм літературної мови в усіх сферах суспільного життя. Доведено, що структура мовнокомунікативної професійної компетенції, як системи вимог до знань з української мови для студентів-аграрників, зумовлена структурою мовної системи, а також типологією норм літературної мови.