Ораторська майстерність Івана Огієнка та риторична освіта в університеті - Білоусова, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті на основі аналізу ораторської діяльності та наукової спадщини Івана Огієнка визначено шляхи підвищення культури мовлення студентів на заняттях з дисциплін риторичного циклу. Підкреслено значну роль цих дисциплін в забезпеченні ґрунтовної підготовки вчителя, вихователя, викладача.