Назви танців українського походження в складі хореографічної лексики сучасної української мови - Федькова, Інна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті на основі етимологічного аналізу проаналізовані найуживаніші назви українських народних танців, які становлять ядро хореографічної лексики сучасної української мови.