Феномен Тараса Шевченка в літературно-критичній рецепції Івана Огієнка - Роснова, Т.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізується феномен Тараса Шевченка у літературно-критичній рецепції І. Огієнка. Досліджуються особливості інтерпретації вченим творчої спадщини митця, характеристика ним життя та творчості Т. Шевченка.