Село Миньківці в дослідженнях Г.Д.Гавінчука - Прокопчук, В.С (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті простежується життєвий шлях і вперше досліджується творчий доробок краєзнавця 60-х років минулого століття Григорія Даниловича Гавінчука з Миньківців Дунаєвецького району, що на Хмельниччині.