Стилістичні аспекти у праці Івана Огієнка "Наша літературна мова" - Попович, Анжеліка (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано стилістичні аспекти в праці І.І. Огієнка «Наша літературна мова. Як писати і говорити по-літературному». Запропоновано детальні нариси з фоностилістики, лексичної, фразеологічної та граматичної стилістики. Увагу акцентовано на використанні синтаксичної побудови «в Україні».