Лексика на позначення агентів млинарства у західноподільських говірках - Головатюк, Ю.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті описано склад, структуру, семантичну організацію, варіативність та просторове розміщення однієї з лексико-семантичних груп млинарства на позначення найменувань ремесла, майстра, найближчого родинного оточення тощо у західноподільських говірках; з’ясовано поширення досліджуваної лексики в інших діалектних регіонах; встановлено особливості словотворення окремих найменувань ремесла.