Семантика назви "Україна" у контексті ідей Івана Огієнка - Воропаєва, Т.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізуються праці Івана Огієнка, в яких розглядаються фольклорні, міфологічні й архетипові засади, необхідні для сучасного дослідження семантики назви «Україна». В дослідженні використовується комплексний підхід.