Участь іноземних підприємців у насіннєво-селекційних дослідах на Поділлі наприкінці XIX - на початку XX ст. - Білецький, П.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано участь іноземних підприємців-аграріїв в організації та діяльності насіннєвих господарств Подільської губернії наприкінці ХІХ – на початку ХХ ст. Відзначено їх важливу роль у становленні сільськогосподарської дослідної справи в подільського регіоні й на Правобережній Україні.